Volg ons op de diverse sociale media

Inspiratie

Laat u inspireren door lotgenoten. Het is opvallend hoe mondige en wilskrachtige mensen soms kanker weten te overwinnen, zelfs tegen alle verwachtingen in. Mensen die bleken te beschikken over een flinke dosis 'patient-power'. Mensen die hun ervaringen willen delen. Sommigen schreven er een boek over. Inspirerende vechtlust!

Elk mens is uniek, een gemiddeld mens bestaat niet. Prognoses, statistieken en overlevingspercentages zeggen iets over een groep. Je persoonlijke overlevingskans is altijd 100% of 0%. Tot het tegendeel bewezen is kun je er het best van uitgaan dat je bij de overlevers hoort!

Onze boekenlijst vind u hieronder. Vond u ook een goed boek? Tips zijn welkom!

'Antikanker, een nieuwe levensstijl' van Dr. David Servan-Schreiber
Hij legt uit hoe we zelf een bijdrage kunnen leveren aan het voorkomen van kanker. De auteur, zelf arts en onderzoeker, onthult tevens dat hij zelf kanker had en hoe hij de ziekte te lijf is gegaan. Tot twee keer toe overwon hij een hersentumor. Inspirerend!

'Door de pijngrens' van Lance Armstrong
Lance Armstrong, de wielrenner die zeven maal de Tour de France op zijn naam bracht. In 1996 werd hij geconfronteerd met uitgezaaide teelbalkanker. Het zat zelfs in zijn hoofd. Zijn overlevingskansen waren minder dan 5%. Hij ging op zoek naar de best mogelijke behandeling. Hij verdiepte zichzelf in de ziekte en pas bij de derde opinie koos hij bewust voor de behandeling waar hij 100% voor wilde gaan. Hij genas! ALLES IS MOGELIJK! Laat u nooit de hoop ontnemen en laat u inspireren door Lance!

'Leven met kanker' van Patricia Duncker & Vicky Wilson
ISBN 90-202-4301-2

'Je kunt kanker overwinnen' van Ian Gawler
ISBN 90-202-4301-2

'Kanker in een gezin' van Stephanie Matthews-Simonton
ISBN 90-266-1783-6

'Samen sterk bij kanker' van Henk Fransen
www.uitgeverijdezaak.nl

'De kankeroverwinnaar' van Greg Anderson
ISBN 90-5689-077-8

Tipsbijkanker.nl is een initiatief van Stichting Over@Leven

De informatie op deze pagina is gebaseerd op het delen van ervaringen en bestaat enkel uit tips. De inhoud van deze site is geen medisch of therapeutisch advies.
Bij lichamelijke of psychische klachten moet u zich wenden tot een gekwalificeerd arts of therapeut.